Esittely

 

 

Tervetuloa Lawliers -kennelin kotisivuille!

 

Kasvatamme cavalier kingcharlesinspanieleita pienimuotoisesti kotonamme Espoon Mankkaalla. Kasvattajan peruskurssin suoritimme keväällä 2007 ja kennelnimemme Lawliers saimme elokuussa 2007. Ensimmäinen Lawliers –pentue näki päivänvalon jo samana syksynä ja tarkoituksenamme on  jatkaa harkittua pienimuotoista koirankasvatusta kotioloissa. Olemme allekirjoittaneet kasvattajasitoumuksen ja olemme jäseninä Suomen Kennelliitossa sekä Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistyksessä. Rotuyhdistyksen toiminnassa olemme tällä hetkellä mukana aktiivisesti, sillä Jaakko toimii yhdistyksemme puheenjohtajana ja Reetta on mukana yhdistyksen jalostustoimikunnan toiminnassa. Reetta on lisäksi suorittanut hyväksytysti Suomen Kennelliiton jalostusneuvojan peruskurssin sekä jatkokurssin.

 

Ensimmäinen yhteinen koiramme, cavalier kingcharlesinspanieli Eevi muutti luoksemme Laritin –kennelistä Orimattilasta syksyllä 2005. Eevi valloitti sydämemme välittömästi, mutta emme tuolloin osanneet edes aavistella miten totaalisesti koiraharrastus tulisi meidät viemään mennessään. Eevin kautta tutustuimme lukuisiin uusiin koiraihmisiin ja koiraharrastusten kiehtovaan maailmaan, eikä aikaakaan kun laumamme koko kasvoi. Tällä hetkellä luonamme asuu viisi cavalieria ja lisäksi olemme sijoittaneet muutamia narttupentuja.

 

Kennelnimemme Lawliers on yhdistelmä sanoista ”lawyers' cavaliers” ja yhdistää siten ammattimme ja harrastuksemme. Johtuen työelämän sekä kaupunkiasumisen mukanaan tuomista rajoituksista, pidämme kotonamme asuvien koirien määrän kohtuullisena. Jokainen koiristamme elää kodissamme perheenjäsenenä ja haluamme, että aikamme riittää jokaisen yksilön huomioon ottamiseen sekä jokaisen koiran kanssa harrastamiseen. Tästä syystä sijoitamme lupaavia narttupentuja yhteistyökykyisiin ja huolella valittuihin sijoitusperheisiin.

 

Toivomme, että viihdytte kotisivujemme parissa! Vastaamme myös mielellämme kaikkiin kasvatustoimintaamme liittyviin kysymyksiin.

 

Lopuksi haluamme esittää suuret kiitokset Laritin -kenneliin Sirpalle ja Heikille sekä Magnumin -kenneliin Aulille kaikista niistä arvokkaista ohjeista ja neuvoista, joita olemme matkan varrella saaneet ja joita tulemme varmasti myös jatkossa saamaan. Kiitokset myös koiriin ja kasvatustoimintaan liittyvästä yhteistyöstä sekä vilpittömästä tuesta ja kannustuksesta!

 

 

Reetta ja Jaakko Lehessaari

 

 

 

 

Etusivulle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze, a free tool to Create a Website