Pennut

 

 

Käytämme jalostukseen sydän-, silmä- ja polvitarkastettuja, sekä terveiksi todettuja koiria. Jalostustoiminnassamme pääpaino on asetettu terveydelle, unohtamatta kuitenkaan cavalierin rodunomaista ulkonäköä sekä iloista ja pelotonta luonnetta.

Cavalierpennun hankintaa harkitsevia kehotamme tutustumaan Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistyksen pentuoppaaseen , josta löytyy hyödyllistä tietoa mm. pennun hoidosta, ruokinnasta, terveydestä sekä yleistä tietoutta rodusta ja rodun perinnöllisistä sairauksista.

Alustavia pentuvarauksia otamme vastaan astutuksen jälkeen puhelimitse sähköpostitse. Valitettavasti hyvin lyhyet muutaman rivin sähköpostiviestit sekä kaikki tekstiviestit jäävät huomiotta. Kasvattaja pidättää lisäksi itsellään oikeuden valita varausjärjestyksestä huolimatta kullekin pennulle sopivat omistajat.

Pennut luovutetaan n. 8 viikon ikäisinä, eläinlääkärin tarkastamina ja tunnusmerkittyinä. Jokaisesta pennusta laaditaan kirjallinen kauppakirja Suomen Kennelliiton kaavakkeelle. Pennun mukaan annetaan rekisterikirja, ruokaa jota pentu on tottunut syömään sekä kirjalliset hoito-ohjeet. Seuraamme erittäin mielellämme kasvattiemme elämää myös luovutuksen jälkeen ja autamme mahdollisissa eteen tulevissa ongelmatilanteissa.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kasvatustoimintaamme liittyviin kysymyksiin!


Syntynyt

   

Lilli & Tino

Lawliers Bellagio & Magnumin Xtra Celtino

***

Lillin ja Tinon pennut syntyivät 30.5.2015. Pentueeseen syntyi kaksi ruby -poikaa ja yksi b/t -poika. Kaikki pennut on alustavasti varattu.

Molemmat vanhemmat on tutkittu ja todettu terveiksi sydämen, silmien ja polvien osalta. Tino on magneettikuvattu syringomyelialuokituksella A. Molemmat vanhemmat on lisäksi DNA-testattu ja todettu vapaiksi&terveiksi kuivasilmäisyyden ja kiharakarvaisuuden osalta. Episodic falling syndromen osalta Lilli on vapaa&terve ja Tino kantaja, joten pennut eivät ole EF sairaita. 

Tinon omistaa Auli Ahola, kennel Magnumin.

Yhdistelmä täyttää rotuyhdistyksen jalostusohjesäännön ja on yhdistyksen jalostustoimikunnan hyväksymä.   


31.5.2015 Pennut vuorokauden ikäisinä

7.6.2015 Reilun viikon ikäiset pennut kasvavat kovaa vauhtia. Pentueen nimiteemaksi valikoitui "Casino Games" Lilli -äidin nimestä johdettuna.

Ylärivissä oikealla Lawliers Texas Hold'em, alarivissä vasemmalla Lawliers Black Jack ja oikealla Lawliers Roulette.

         

           

 

21.6.2015 Pennut ovat nyt kolme viikkoisia, silmät ovat jo auki ja pikkuiset naskalihampaatkin alkavat tuntua suussa. Yritimme ottaa pojista myös ryhmäkuvia, mutta pojat eivät vielä oikein ymmärtäneet sen ideaa. Naamakuvissa ylärivissa Lawliers Black Jack ja Lawliers Roulette. Keskimmäisessä rivissä on naamakuvassa Lawliers Texas Hold'em.

Peruutuksen vuoksi yksi pennuista on vielä vapaana.

                   

                   

                                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze, a free tool to Create a Website