"Drambuie drinks" -pentue

 

 

Eevi & Rudi

               

                                      

Laritin Cheyenne Ayasha & Clopsville Drambuie

Eevi, Laritin Cheyenne Ayasha astutettiin 26.8.2007 sulhasenaan Rudi, Clopsville Drambuie. Eevi synnytti kolme pentua 26.10.2007.

Molemmat vanhemmat on todettu sydän-, silmä- ja polvitarkastuksissa terveiksi ja yhdistelmä on SCKCSY:n jalostustoimikunnan hyväksymä. Molemmat vanhemmat on pentujen syntymän jälkeen magneettikuvattu syringomyelialuokituksella A (0 mm).

Pennut:

Sukupuoli

Nimi

Väri

Näyttelyt

Terveys

Uros

Lawliers Rusty Nail

ruby

1 x SERT, 2 x V-SERT

Sydän ok

Polvet ok

Silmät ok, toisessa silmässä gRd

Narttu

Lawliers Amethyst Mist

ruby

ERI

ei tarkistettu

Narttu

Lawliers Cactus Bite

black & tan

C.I.B. Multi Ch

Si/po/sy ok

MRI A (1,7 mm)

 

Pentujen sukutaulu

 Clopsville Drambuie

 GB CH Myhope Fever

 Harana Courtney

 Myhope Follow That Dream

 Clopsville Sherry

 Leelyn Twister

 Clopsville Chianti

 Laritin Cheyenne Ayasha                     

 FIN MVA Tibama's Something To Remember

 Salador Channon

 Tibama's Royal Madonna

 FIN MVA Pilliwink's Millenium Lady

 Pilliwink's Flipper

 FIN MVA Bombattaren Zamantha


Kuvia:

 

26.10.2007Eevi ja vastasyntyneet pennut:

                    

27.10.2007 Pennut 1 vrk:n ikäisinä:

                   Lawliers Rusty Nail   Ruby -poika, Lawliers Rusty Nail, paino 191 g

                   Lawliers Amethyst Mist  Ruby -tyttö, Lawliers Amethyst Mist, paino 223 g

                   Lawliers Cactus Bite  B&T -tyttö, Lawliers Cactus Bite, paino 193 g

30.10.2007 Lapsoset kasvavat huimaa vauhtia ja Eevi on mitä parhain ja huolehtivaisin äiti pienokaisille. Alla kuva neljän päivän ikäisistä pennuista sekä isosisko Iiriksestä, joka seuraa pentuhuoneen tapahtumia erittäin kiinnostuneena portin takaa....taitaa Irkku odottaa leikkiseuraa....

Olemme myös päättäneet pentujen viralliset nimet, jotka on päivitetty tuohon yläpuolelle kunkin pennun kuvan kohdalle. Päädyimme nimeämään pennut teeman mukaisesti, mutta kuka arvaa mikä on teemamme???

                     

2.11.2007 Pennut ovat nyt viikon ikäisiä ja kaikki ovat (vähintääkin) tuplanneet painonsa syntymäpainoon verrattuna. Vaaka näytti tänään seuraavaa: Rusty Nail 362 g, Amethyst Mist 433 g ja Cactus Bite 388 g. Moni onkin arvannut "nimiteemamme" aivan oikein, eli nimet on johdettu pentujen Rudi-isän virallisesta nimestä ja ovat siis Drambuie -drinkkejä. Alla kuvat viikon ikäisistä lapsosista.

                    Lawliers 
      
 
 
 
 
 
 
 
 Rusty Nail

Lawliers Amethyst 
      
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Mist                    Lawliers 
      
 
 
 
 
 
 
 
 Cactus Bite

7.11.2007 Pentujen elämä on mallillaan: Ruoka ja uni maittavat, paino nousee ja he kaikki kasvavatkin aivan silmissä. Loppuviikosta voidaan pikkuhiljaa jo odotella silmien avautumista.

                   Rusty 
      
 
 
 
 
 
 
 
 Nail (vas.), Cactus Bite ja Amethyst Mist

9.11.2007 Pennut ovat nyt kahden viikon ja yhden päivän ikäisiä. Kaikilla on silmät raollaan ja vähitellen pennut testaavat myös jalkojensa kantavuutta.

Lawliers Rusty 
      
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nail                     Lawliers 
      
 
 
 
 
 
 
 
 Amethyst Mist

Lawliers Cactus 
      
 
 
 
 
 
 
 
 Bite

13.11.2007 Tässä pentujen tämänpäiväinen poseeraus. Ruby -pennut ovat jo saaneet kutsumanimet tulevilta perheiltään, Lawliers Amethyst Mist (kuvassa oik.) on "Martta" ja Lawliers Rusty Nail on "Aapo".

16.11.2007 Pennut ovat nyt kolmeviikkoisia ja kaikki ovat ottaneet ensiaskeleensa. Alla yksittäiskuvat sekä Aapon ja Martan taidonnäyte kävelystä.

Aapo                   Martta

Lawliers 
      
 
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Cactus 
 Bite                   

20.11.2007 Pennut tutustuvat vähitellen myös pentulaatikon ulkopuoliseen maailmaan. Jännitys on kova, mutta Eevi äidin tarjoama iltapala helpottaa kummasti oloa. Iiris sensijaan on valmis jo murtautumaan portista läpi päästäkseen osalliseksi pentuhuoneen touhuihin. 

Nyt myös b/t -tyttö on saanut tulevalta sijoitusperheeltään kutsumanimen: Hän on Ewe.

Vasemmalta: Martta, 
      
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ewe 
 ja Aapo                 

...yhtään 
      
 
 
 
 
 
      
    
       
 
 
 
     
 
     
 en     
 
 purrut     
 
 porttia,     
 
 kuvittelette     
 
 vaan...

23.11.2007 Pennut täyttivät tänään neljä viikkoa ja juhlan kunniaksi lapset nauttivat elämänsä ensimmäisen jauheliha-aterian. Ruoka maittoi kaikille ja mahat täynnä jaksettiin taas hyvin leikkiä sisarusten kanssa. Tässä neljäviikkoisten tuoreet kasvokuvat sekä 25.11.2007 päivitetyt ihka ensimmäiset pöytäposeeraukset:

Aapo                  Lawliers 
      
 
 
 
 
 
 
 
 Rusty Nail

Martta                  Lawliers 
      
 
 
 
 
 
 
 
 Amethyst Mist

Ewe                  Lawliers 
      
 
 
 
 
 
 
 
 Cactus Bite

27.11.2007 Vauhti kiihtyy pentuhuoneessa ja lapsoset viihtyvät mielellään pentulaatikon ulkopuolella telmimässä. Iiriskin on nyt päässyt tutustumaan lähemmin pentuihin (ks. uutiset -osio) ja on aivan innoissaan pikkuisista.

Aapo ja Martta                 Ewe

1.12.2007 Pennut ovat viiden viikon ja yhden päivän ikäisiä ja ovat jo päässeet tutustumaan pentuhuoneen ulkopuolisen maailman ihmeisiin (ja Iiriksen leluihin):

Aapo 
      
 
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ja 
 Ewe 
 sekä Iiriksen nakkinauha                  Martta ja ankka

Aapo ja 
      
 
 
 
 
 
 
 
 Martta lelun kimpussa

Iiris ja pennut                   Pennut 
      
 
 
 
 
 
 
 
 ovat Iiriksen mielestä näin hauskaa seuraa

8.12.2007 Pennut poseeraavat kuuden viikon ja yhden päivän ikäisinä:

Aapo                   Aapo

Martta                   Martta

Ewe                   Ewe

14.12.2007 Pennut ovat nyt seitsemän viikon ikäisiä. Tänään vierailimme pentujen kanssa eläinlääkärin luona pentuetarkastuksen ja mikrosirutuksen merkeissä ja kaikki pennut todettiin odotetusti terveiksi! Alla valokuva lääkärireissulle lähdössä olevista pennuista.

Pentue löytyy nyt myös KoiraNet -jalostustietojärjestelmästä .

15.12.2007 Pennut ulkoilemassa:

                    Aapo 
      
 
 
 
 
 
 
 
 ihmettelemässä autoa

Ewe                   Martta

17.12.2007 Aika on rientänyt uskomattoman nopeasti, sillä tämän viikon loppupuolella pennut muuttavat uusiin koteihinsa. Suurin suru pentujen lähdöstä tulee varmastikin isosisko Iirikselle, joka on ollut aivan haltioissaan leikki- ja riehumisseurasta. Irkku on tehnyt upean työn opettamalla pennuille "sosiaalisia taitoja" ja jaksamalla leikittää pentuja loputtomiin (välillä myös silloin kun pennut jo haluaisivat nukkua...). Pentuhan se Iiriskin vielä on.

kuka ei kuulu 
      
 
 
 
 
 
 
 
 joukkoon?

21.12.2007 Tänään pennut täyttivät 8 viikkoa ja viikonvaihteen aikana kaikki muuttavat uusiin koteihinsa. Ensimmäinen uuteen kotiin lähtijä oli Aapo joka muutti Irmelin, Jukan ja Oskarin luokse tähän Mankkaalle. Aapolle onnea uuteen kotiin! Alla Aapon poseeraukset kotiinlähtöpäivänä. Painoa Aapolla oli tänään 2330g.

                  

22.12.2007 Seuraava kotiinlähtijä oli sijoituskoiramme Ewe, joka muutti Helsinkiin Tuulan, Hessun ja Kiian luokse. Toivotamme Ewelle onnea uuteen kotiin ja Ewen kanssahan tulemme kiertämään näyttelykehiä, kunhan Ewe vähän ensin kasvaa. Ewen tiedot löytyvät nyt myös koiramme -sivulta.

Tässä Ewen kotiinlähtöposeeraukset. Painoa hänellä oli tänään 2250g.

                   

Viimeisimpänä uuteen kotiin muutti Martta, joka lähti Espoon Nuuksioon Helenan, Markuksen ja Tildan luokse. Myös Martalle onnea uuteen kotiin! Martan paino oli tänään 2415g.

                  

23.12.2007 Uusista kodeista kuului mukavia uutisia: Kaikkien pentujen kotiutuminen on sujunut erittäin hyvin. Ensimmäinen yö oli kaikilla sujunut rauhallisesti ja pennut ovat olleet todella reippaita. Aapo lähetti viestin ja kertoi uuden punkan olevan mitä mainioin nukkumapaikka. Martalle oli ruokakin maistunut aivan entiseen malliin, vaikka sitä uudessa ympäristössä tarjoiltiinkin. Ewe lähetti myös kuvia, joissa hän tutustuu uuteen laumaansa. Alla kuvat Ewestä ja Lissu -sussarista sekä Mette -kissasta.

Mette 
      
 
 
 
 
 
      
  
  
 
  
 
  -kissa 
  ihmettelee 
  uutta 
  tulokasta                   Lissu, 
      
 
 
 
 
  
  
  
  Kiia  ja  Ewe

29.12.2007 Kävimme tänään vierailulla Martan uudessa kodissa ja saimme samalla napattua pari kuvaa Martasta, joka on kotiutunut erittäin hyvin uuden perheen luokse. Martta on nukkunut kiltisti ja syönyt hyvin ja uusien lelujen kanssa on kivaa leikkiä, kuten kuvastakin näkyy.

                  

3.1.2008 Ewe lähetti terveisiä sekä pari uutta kuvaa. Alla Ewen poseeraus 9 viikon iässä sekä kuva Ewestä suosikkinukkumapaikallaan, eli Lissun hännän päällä.

                 

9.1.2008 Sekä Ewen että Martan perheet lähettivät upeita valokuvia joista muutama otos alla. Ewe on ilmeeltään aivan kuin äitinsä pienenä (käykääpä vertaamassa Eevin kuvasivuilla oleviin pentukuviin).

                

                

10.1.2008 Kävimme eilen Aapon luona vierailulla Eevin ja Iiriksen kanssa. Äidin ja pojan jälleennäkeminen oli riemuisa ja Iiriskin oli innoissaan leikkikaverin tapaamisesta. Alla pari kuvaa eiliseltä:

onnellinen jälleennäkeminen                Aapo 
      
 
 
 
 
 
 
 
 poseeraa jo hienosti

3.2.2008 Ewe ja Aapo perheineen vierailivat tänään luonamme. Koirat telmivät pihalla innoissaan ja vauhtia riitti. Välillä maltettiin kuitenkin myös poseerata.

Eevi 
      
 
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 -äiti 
 valvoo 
 tarkasti lasten temmellystä                Ewe

Aapo poseeraa                Aapo

ja taas riehutaan

22.2.2008 Aapo oli hiihtoloman ajan luonamme hoidossa ja viihtyi mainiosti Eevin ja Iiriksen kanssa. Varsinkin Irkun kanssa leikkimisestä ei meinannut tulla loppua lainkaan. Alla Aapon uudet kuvat.

               

27.4.2008 Eevin ja Rudin pennut täyttivät eilen puoli vuotta. Tänään Aapo ja Ewe vierailivat luonamme ja saimme molemmista hienot poseeraus- ja kasvokuvat.

              

              

23.2.2009 Aapo lomaili luonamme hiihtoloman ajan ja tässä pari uutta kuvaa 16 kk ikäisestä komeasta ruby -pojasta.

              

7.6.2010 Aapo (Lawliers Rusty Nail) poseeraa 2.5 vuoden ikäisenä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze, a free tool to Create a Website