"Court Of Law" -pentue

 

 

Eevi & Simon

              

Laritin Cheyenne Ayasha & Simon Tries Biely Démon

Eevi, Laritin Cheyenne Ayasha, astutettiin 19.8.2008 sulhasenaan Simon, FIN MVA Simon Tries Biely Démon. Molemmat vanhemmat on todettu virallisissa sydän-, silmä- ja polvitarkastuksissa terveiksi ja molemmilla on syringomyelialuokitus A. Yhdistelmä on SCKCSY:n jalostustoimikunnan hyväksymä. Lisätietoja Simonista löytyy kennel Ramsanin sivuilta .

Eevi synnytti neljä pentua illalla 18.10.2008. Ruby tytön, ruby pojan ja kaksi b&t poikaa. Pentujen syntymäpainot olivat välillä 174 - 220g.

Pennut:

Sukupuoli

Nimi

Väri

Näyttelyt

Terveys

Narttu

Lawliers I Rest My Case

ruby

2 x SERT

3 x CACIB

Si/Po/Sy ok

MRI A (1,2 mm)

Uros

Lawliers Class Action

ruby

FI MVA

3 x CACIB

Si/Po/Sy ok

MRI A (1,8 mm)

Uros

Lawliers Plea Bargain

black & tan

ERI

Sydän ok

Uros

Lawliers Not Quilty

black & tan

ERI

Si/Po/Sy ok

 

Pentujen sukutaulu

 FIN MVA Simon Tries Biely Démon

 SR JCH Berlington von den Donauhunden

 INT CH DK CH D CH VDH CH LUX CH

Bonema Gold Sovereign for Choya

 A CH A JCH Charisma Of Fairytale Castle

 SR CH INT CH SR JCH Lostress Biely Démon  

 Sean Panta Rhei v.Het Heeske

 SR CH INT CH CR CH Izaura Biely Démon  

 FI & EE & LV MVA Laritin Cheyenne Ayasha 

 FIN MVA Tibama's Something To Remember

 Salador Channon

 Tibama's Royal Madonna

 FIN MVA Pilliwink's Millenium Lady

 Pilliwink's Flipper

 FIN MVA Bombattaren Zamantha


18.10.2008 Eevi ja vastasyntyneet

                        

19.10.2008 Vajaan vuorokauden ikäiset pienokaiset

ruby tyttö                      ruby poika

b&t poika 1                      b&t 
      
 
 
 
 
 poika 2

26.10.2008 Pennut ovat nyt viikon ja yhden päivän ikäisiä ja voivat hyvin (paksusti). Tässä alla kuvat n. viikon ikäisistä pienokaisista sekä lasten viralliset nimet. Tällä kertaa nimiteemamme "court of law" juontaa juurensa siitä, että kasvattajat ovat katsoneet vähän liikaa amerikkalaista oikeussalidraamaa....

                    Ruby tyttö "Lawliers I Rest My Case"

                   Ruby poika "Lawliers Class Action"

                  B&T poika (1) "Lawliers Plea Bargain"

                  B&T poika (2) "Lawliers Not Quilty"

29.10.2008 Pennut syömässä......ja päiväunilla. Ruby -tyttö vähän jo yrittää kurkistella silmänraosta. Loppuviikosta varmasti kaikilla on silmät jo avautumassa.

                          

2.11.2008 Pennut ovat kahden viikon ja yhden päivän ikäisiä ja kaikilla on nyt silmät auki. Tässä uudet kuvat pienokaisista sekä pentuhuoneen ovella odottavista leikkitädeistä :)

Lawliers I 
      
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 Rest 
 My Case                        Lawliers 
      
 
 
 
 
 Class Action

Lawliers Plea 
      
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 Bargain                        Lawliers 
      
 
 
 
 
 Not Quilty

Me 
      
 
 
 
 
 halutaan jo tulla leikkimään pentujen kanssa...

7.11.2008 Lähes kolmiviikkoiset pennut mamman sylissä. Kaikki ottavat jo kovasti askeleita ja hampaatkin tekevät tuloaan.

9.11.2008 Pennut ovat nyt vähän yli kolme viikkoa vanhoja ja pääsevät jo jaloittelemaan pentulaatikon ulkopuolellekin. Kaikki osaavat jo hoiperrellen kävellä sekä heiluttaa häntää. Pientä leikkimurinaakin on kuultu. Eevi antaa Iiriksen jo tulla tarkkailemaan pentuja lähietäisyydelle, mutta Veeralle on tehty selväksi ettei huoneeseen ole vielä asiaa. Ilmeisesti Irkku on siis luotettavuusasteikolla Veeraa korkeammalla.

Avaraan maailmaan 
      
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 tutustumassa                        halihetki 
      
 
 
 
 
 äidin kanssa

ja vähän 
      
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 leikitäänkin 
 äipän kanssa                        ja 
      
 
 
 
 
 lopuksi masut täyteen maitoa

15.11.2008 Pennut täyttivät tänään neljä viikkoa ja juhlan kunniaksi pääsivät ensimmäistä kertaa kokeilemaan pöydällä poseeraamista. Lapset ovat nyt alkaneet vähitellen syömään myös kiinteää ravintoa ja myös liikkumatilaa on laajennettu. Ruby -poika Lawliers Class Action on saanut tulevalta perheeltään kutsumanimen Hessu. Myös pikku b/t -pojan Lawliers Not Quiltyn isäntäväki antoi pikkupojalle nimen; pikkumies on Taffe.

16.11.2008 Lawliers Plea Bargain -bläkkäripojan tuleva perhe lähetti viestiä ja kertoi pikkumiehen saaneen kutsumanimen Luca.

Heta (Lawliers I Rest My Case):

                        

Hessu (Lawliers Class Action):

                       

Luca (Lawliers Plea Bargain):

                       

Taffe (Lawliers Not Quilty):

                       

20.11.2008 Pennut ovat jo aikamoisia riiviöitä ja leikkivät vauhdikkaasti. Irkku on ottanut pienet leikkikaverit suurella innostuksella vastaan, Veera sensijaan tyytyy tarkkailemaan tilannetta vähän kauempaa, koska pikkuiset vaikuttavat Veeran mielestä hieman epäilyttäviltä ja niillä on terävät hampaat. Lapset pääsevät valvotusti telmimään jo pentuhuoneen ulkopuolellakin ja tässä muutamia kuvia leikin riemusta.

Ruby tyttö (Lawliers I Rest My Case) on saanut tulevalta sijoitusperheeltään kutsumanimen Heta.

Hessu ja 
      
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 Luca 
 lelujen kimpussa                       Ruby -sisarukset Heta ja Hessu ihmettelevät maailman avaruutta

Taffe 
      
 
 
 
 
 leikkimässä isojen koirien leluilla

29.11.2008 Kuusiviikkoisten poseeraukset. Pyödällä seisominen sujui jo hienosti. Hessulla oli tosin niin kova vauhti päällä, että poikaa piti pidellä kaksin käsin kiinni :)

Heta:

                      

Hessu:

                     

Luca:

                     

Taffe:

                     

7.12.2008 Aika rientää! Pennut täyttivät eilen seitsemän viikkoa ja ensi viikon loppupuolella lapsoset muuttavat uusiin koteihinsa. Perjantaina vierailimme eläinlääkärin luona ja koko katras todettiin terveeksi ja lääkäri vielä erityisesti kehui pentuja reippaiksi ja rohkeiksi :) Vihdoin saimme otettua pennuista ulkoilukuvia, kun kerrankin pääsimme valoisaan aikaan ulkoilemaan. Kuvasatoa alla, mutta alkuun Lucan taidonnäyte siitä miten ei pidä nukkua:

Luca nukkuu

päästäkää meidät 
      
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 ulos 
 täältä!                     jee, 
      
 
 
 
 
 päästiin riehumaan ulos -tuumaavat Luca ja Hessu

heta ja taffe                     Veera 
      
 
 
 
 
 leikkii pentujen kanssa

Hessu puutarhurin 
      
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 hommissa                      ja 
      
 
 
 
 
 Heta samoissa puuhissa

12.12.2008 Vielä viimeisen kerran nukutaan kaikki yhdessä lempipaikassa...

...ennen kuin ensimmäinen pienokainen lähti maailmalle. Ensimmäinen kotiinlähtijä oli Taffe, joka muutti tähän lähelle Espooseen Heidin ja Janin luokse. Alla Taffen poseeraukset kotiinlähtöpäivänä (turkki tosin on pesun jäljiltä aivan pörrössä). Painoa Taffella oli lähtiessään 2120 g. Toivotamme Taffelle mitä parhainta jatkoa!

                     

13.12.2008 Tänään uusia seikkailuita kohti lähti Heta, joka muutti asumaan sijoitusperheeseen Ewen pikkusiskoksi. Heta liittyykin varsin mainioon laumaan, johon näiden kahden cavalierin lisäksi kuuluu sakemanni Lissu sekä kaksi Maine Coon -kissaa Mette ja Lotta..niin ja tietysti unohtamatta lauman ihmisjäseniä eli Tuulaa, Hessua ja Kiiaa :) Toivotamme Hetalle hyvää jatkoa ja mikäli kaikki menee hyvin, tulemme Hetan kanssa sitten myöhemmin kiertämään näyttelykehiä :) Tässä Hetan poseeraukset lähtöpäivänä. Painoa tytöllä oli 2320g. Heta on nyt lisätty myös koiramme -sivulle.

                     

14.12.2008 Kolmantena lähtövuoroon tuli Hessu, joka muutti Pommi -cavalierin kaveriksi Nurmijärvelle. Pommin lisäksi Hessun uuteen perheeseen kuuluvat Heidi, Janne, Vilma, Lotta ja Aatu. Toivotamme myös Hessulle hyvää jatkoa! Alla Hassun lähtöposeeraukset. Painoa pojalle oli lähtöpäivänä kertynyt jo 2680g.

                     

18.12.2008 Viimeinen pentu uunista ulos...vai miten se nyt olikaan. Muiden pentujen lähdettyä Luca liittyi muutamaksi päiväksi isojen tyttöjen laumaan ja tuli tyttöjemme kanssa toimeen mainiosti. Pieni sisupussi jaksoi jahdata Irkkua ja Veeraa väsymiseen saakka ja äidinkin kanssa oli kiva leikkiä. Mutta nyt Lucankin oli aika muuttaa uuteen perheeseen.

Luca muutti Järvenpäähän Sami -cavalierin kaveriksi. Lucan uuteen ihmislaumaan kuuluvat Anna-Liisa, Jari, Essi, Lauri ja Ville. Toivotamme Lucalle ja uudelle perheelle hyvää jatkoa! Painoa Lucalla oli lähtiessään 2800g.

                    

20.12.2008 Olemme kovasti saaneet kuvia ja kuulumisia kaikkien pentujen perheiltä. Suuri kiitos siitä! Kaikkien kotiutuminen on sujunut hienosti ja erityisen onnellisia olemme siitä, että pennut ovat osoittautuneet erittäin reippaiksi ja rohkeiksi uudessa ympäristössä. Alla muutamia kuvia pentujen kodeista:

Hessu ja Pommi ovat jo parhaat ystävykset:

                  

Heta leikkii nakkinauhalla ja nukkuu Ewe -siskon viekussa:

                    

Taffe leikkimässä:

                     

Luca nukkumassa Samin vieressä:

3.1.2009 Hessun ja Hetan perheet lähettelivät välipäivinä uusia kuvia, joista tässä pari. Hessu oli päässyt mukaan nuotioretkelle ja jaksanut hienosti pitkän lenkin. Välillä oli tosin pitänyt ottaa pienet päiväunet omistajan takin sisällä :) Heta sen sijaan on perinyt Ewen suosikkinukkumapaikan, eli Lissun häntä on saanut uuden uskollisen käyttäjän.

Taffe ilostutti meitä vierailullaan vuoden ensimmäisenä päivänä. Otimme myös valokuvia, mutta pojalla oli niin paljon vauhtia, ettei kuvissa näkynyt kuin hännänpää.

Hessu ulkoilemassa                 Heta 
      
 
 
 
 
 ja häntä

17.1.2009 Kaikki pennut ovat nyt käyneet eläinlääkärillä tarkastuksessa ja ensimmäisillä rokotuksilla. Kaikki todettiin odotetusti terveiksi ja eläinlääkärit ovat erityisesti kehuneet pentujen reipasta luonnetta. Tässä vielä pentujen painot kolmen kuukauden iässä: Heta 3600 g, Hessu 3900 g, Luca 4000 g ja Taffe 3300 g.

Heta ja Ewe perheineen kävivät tänään meillä kylässä ja saimme samalla napattua pari uutta kuvaa Hetasta:

                 

19.1.2009 Lucan perhe lähetteli jo jokin aika sitten uusia valokuvia, jotka kiireen keskellä oli unohtunut päivittää tänne sivuille. Korjataan vahinko nyt, eli tässä Luca esittelee erittäin ergonomista nukkuma-asentoa sekä tomeraa sanomalahden lukua :) Aivan äitinsä poika niin ilmeensä kuin nukkuma-asentonsakin suhteen :)

                

21.1.2009 Hessu ilahdutti meitä tänään vierailullaan ja tyttöjen jahtaamisen (kyllä vain, 3 kk ikäinen poika tuntui tasan tarkkaan tietävän mitä tyttöjen jahtaaminen on) ja puruluun vaanimisen lomassa ehdimme myös ottaa muutaman kuvan. Selvästi on pöydällä seisomista harjoiteltu :)

                  

4.2.2009 Hessu on luopunut pentumaisesta pörröturkistaan ja päättänyt vaihtaa aikuisempaan sileämpään karvaan neljän kuukauden iän lähestyessä. Hessusta onkin kasvamassa oikein komea poika. Kiitokset kuvista!

                  

14.2.2009 Tänään kävimme vierailulla Hessun perheen luona. Valitettavasti olimme unohtaneet ladata kameran akun, joten saimme napattua vain yhden valokuvan, joka tuossa alla. Kaikki Eevin ja Simonin pennut ovat nyt käyneet toisilla rokotuksilla ja vaaka on näyttänyt rokotusten yhteydessä seuraavaa: Heta 4,8 kg, Taffe 5 kg, Hessu 5,3 kg ja Luca 5,4 kg.

2.3.2009 Eilen Luca kävi perheineen meillä kyläilemässä ja saimme samalla napattua pari uutta kuvaa komeasta bläkkäripojasta. Myös muut kasvattien omistajat ovat ahkerasti lähetelleet meille uusia kuvia ja tässä alla kuvasatoa parin viime viikon ajalta. Suurensuuri kiitos teille kaikille kuvista! Kuvatekstistä ilmenee kuka lapsista on kuvassa.

Luca poseeraa 
      
 
 
 
 
 hienosti                 Luca

Taffekin harjoittelee jo 
      
 
 
 
 
 ahkerasti ensimmäistä näyttelyä varten                 ...mutta 
      
 
 
 
 
 välillä on kivempi vaan makoilla

Heta vaanii 
      
 
 
 
 
 lumihangessa

Hessu luurosvo                Hessu söpöilee

7.3.2009 Taffe kävi tänään meillä kyläilemässä ja näytti kuinka hienosti näyttelytreeneissä on opittu poseeraamaan. Alla poseerauskuvan lisäksi kuva Tafusta ja Irkusta.

              

21.3.2009 Hessun perhe lähetti hienoja uusia kuvia. Tässä Hessu 5kk talvisissa maisemissa:

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze, a free tool to Create a Website