"Fashion Designers" -pentue

 

 

Eevi & Rudi

            

Laritin Cheyenne Ayasha & Clopsville Drambuie

Eevi, FI & EE & LV MVA Laritin Cheyenne Ayasha astutettiin 7.1.2010 sulhasenaan Rudi, Clopsville Drambuie. Molemmat vanhemmat on todettu sydän-, silmä- ja polvitarkastuksissa terveiksi ja magneettikuvattu syringomyelialuokituksella A (0 mm). Yhdistelmä on SCKCSY:n jalostustoimikunnan hyväksymä.

Eevi synnytti 7.3.2010 neljä ruby -väristä pentua, joista valitettavasti kaksi syntyi enkeleinä.

Pennut:

Sukupuoli

Nimi

Väri

Näyttelyt

Terveys

Uros

Lawliers Marc Jacobs

ruby

ei ole käynyt

ei tarkistettu

alapurenta

Uros

Lawliers Tom Ford

ruby

ei ole käynyt

ei tarkistettu

 

Pentujen sukutaulu

 Clopsville Drambuie

  GB CH Myhope Fever

 Harana Courtney

 Myhope Follow That Dream

 Clopsville Sherry

 Leelyn Twister

  Clopsville Chianti

 FI & EE & LV MVA Laritin Cheyenne Ayasha  

 FIN MVA Tibama's Something To Remember

 Salador Channon

 Tibama's Royal Madonna

 FIN MVA Pilliwink's Millenium Lady

 Pilliwink's Flipper

 FIN MVA Bombattaren Zamantha

 


7.3.2010 Vastasyntyneet veljekset. Poikien syntymäpainot olivat 175 ja 210 g.

                   

14.3.2010 Eevin ja Rudin pojat ovat nyt viikon ikäisiä ja molemmat ovat kasvaneet huimaa vauhtia. Virallisia nimiä ei vielä ole ehditty päättää, joten mielikuvituksettomasti kutsuttakoon poikia nyt sitten nimillä "poika 1" ja "poika 2" :) Poika ykkösellä oli tänään painoa 326 g ja kakkosella 430 g.

Poika 1                   poika 2

21.3.2010 Pennut täyttivät tänään kaksi viikkoa ja sen kunniaksi molemmat raottivat hieman silmiään. Pojat ovat kasvaneet kovasti ja ryömivät vauhdikkaasti ympäri pentulaatikkoa. Eevi äiti hoitaa pienokaisia mallikkaasti ja kasvattajilla on ollut helppo viikko pentujen elämää seuraillen ja kasvua valvoen.

Viimein saimme myös päätettyä poikien viralliset nimet. Lawliers kennel proudly presents "the fashion designers":

Poika 1 eli Lawliers Marc Jacobs:

                  

Poika 2 eli Lawliers Tom Ford:

                  

Tässä vielä pojat unten mailla, Marc Jacobs vasemmalla ja Tom Ford oikealla:

28.3.2010 Eevin pojat ovat jo kolmeviikkoisia ja molemmat ottavat kovasti horjuvia askeleita, kunhan syömiseltä ja nukkumiselta ehtivät. Vähän on jo nähty pientä painimistakin, joten elämä alkaa pentulaatikossa vähitellen vilkastumaan.

Lawliers Marc Jacobs                   Lawliers Tom Ford

Ensiaskeleita

31.3.2010 Pojat söpöilee

Lawliers Marc Jacobs                  Lawliers Tom Ford

8.4.2010 Paljon on ehtinyt poikien elämässä tapahtua sitten edellisen päivityksen. Kiinteään ruokaan tutustuminen aloitettiin viime viikonloppuna ja jauheliha on maistunut vaihtelevalla menestyksellä. Välillä ruokaa syödään oikein mielellään, mutta toisinaan taas ruokakupissa olisi paljon kivempaa vaan kävellä ja täyttää vatsa ennemmin äidin tarjoamalla maidolla :) Pojat leikkivät jo kovasti sekä keskenään että pentuleluilla ja samoin pentujen liikkumatilaa on laajennettu, jotta pienokaiset pääsevät myös työpäiviemme aikana telmimään sydämensä kyllyydestä. Maddekin on käynyt tutustumassa poikiin ja Lawliers Marc Jacobs oli kovasti jo lähdössä tutustumaan myös pentuhuoneen ulkopuoliseen maailmaan. Eiköhän tuokin maailma avaudu pojille viimeistään viikonloppuna.

Tänään kokeilimme poikein kanssa ensimmäisen kerran pöytäposeerausta ja tässä tulokset:

Lawliers Marc Jacobs:

                

Lawliers Tom Ford:

                

19.4.2010 Eevin pojat täyttivät eilen kuusi viikkoa, eli aika menee todella vauhdilla. Ja vauhdilla menevät myös pojat :) Mikään ei pidättele kaksikkoa ja pentuaitauksen taakse jouduttuaan alkaa kuulua mieltäosoittava meteli. Tässä kuvasatoa viikonlopun ulkoilureissulta sekä tämänpäiväisiä poseerauksia:

                

Lawliers Marc Jacobs                ergonomista nukkumista

Lawliers Marc Jacobs                Lawliers Tom Ford

1.5.2010 Eevin pojat lähtivät tällä viikolla maailmalle kohti uusia koteja ja seikkailuja. Ensimmäisenä matkaan lähti Lawliers Marc Jacobs, joka sai tulevalta perheeltään kutsumanimen Rambo. Lawliers Tom Ford eli Demon lähti eilen uuteen kotiin ja kuulumisten mukaan alku on molemmilla pojilla sujunut hienosti. Pojat ovat todella reippaita luonteita, joten yhtään ei tullut ikävä äitiä ja kasvattajia. Molemmille onnea matkaan ja kuvat sekä kuulumiset ovat enemmän kuin tervetulleita!

Rambo                 Demon

5.5.2010 Lawliers Marc Jacobs eli  tuttavallisemmin Rambo lähetti terveisiä ja uusia kuvia. Uudessa kodissa Jennan ja Tuomaksen luona kaikki on sujunut hienosti; ruoka maittaa ja pallolla on kiva leikkiä. Suloinen poika :)

                

31.5.2010 Eevin pojat täyttivät eilen 12 viikkoa ja sen kunniaksi Rambo oli tänään vieraillut eläinlääkärin luona. Lääkäri oli kehunut poikaa oikein mukavaluonteiseksi ja, mikä tärkeintä, terveeksi pojaksi ja rokotus olikin otettu reippaasti vastaan eläinlääkäriaseman namivaraston avustuksella :)

Tässä alla Rambon mietteitä päivän tapahtumista..."talk to the hand" =)

                     

7.6.2010 Tänään meillä oli varsinainen sukukokous kun Rambo ja hänen isoveljensä Aapo (L. Rusty Nail, Eevin ensimmäisestä 'drambuie drinks' -pentueesta) tulivat omistajineen vierailulle ja erityisesti tapaamaan meillä vierailevaa poikien Spike -vaaria. Vauhtia ei puuttunut kun Rambo pisti jalalla koreasti sekä sisätiloissa että etenkin ulkosalla. Aapon mielestä vilkasliikkeinen velipoika oli aluksi hieman epäilyttävää seuraa, mutta yhteinen sävel löytyi nopeasti. Tässä hieman vierailun kuvasatoa:

Rambo tervehtii Spike -vaaria...

              

...haastaa leikkiin ensin pappaa...                                                                            ...ja sitten velipoikaa

               

lopulta Rambo malttoi myös poseerata :)

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze, a free tool to Create a Website