"Madonna Hits" -pentue

 

 

Iiris & Danny

                 

Magnumin Madonna & Harana Rock Music

Iiris, Magnumin Madonna astutettiin 23.1.2010, sulhasenaan Danny, EE MVA Harana Rock Music. Iiris ja Danny on molemmat todettu sydän-, silmä- ja polvitarkastuksissa terveiksi ja molemmat vanhemmat on magneettikuvattu syringomyelialuokituksella A. Yhdistelmä on SCKCSY:n jalostustoimikunnan hyväksymä.

Iiris synnytti 25.3.2010 kaksi pikkuruista bläkkäripentua, urospennun ja narttupennun.

Pennut:

Sukupuoli

Nimi

Väri

Näyttelyt

Terveys

Narttu

Lawliers Material Girt

black & tan

EH

ei tarkistettu

Uros

Lawliers Ray Of Light

black & tan

ei ole käynyt

ei tarkistettu

 

 

Pentujen sukutaulu

 EE MVA Harana Rock Music  

 Harana Smokey Joe  

 Harana Smokey Robinson  

 Leelyn Louisa Harana

 Harana Minogue  

 GB CH Myhope Fever  

 Harana Petula Clark

 Magnumin Madonna   

 Clopsville Drambuie 

 GB CH Myhope Fever

 Clopsville Sherry

 EUV-06 Harana Chloe

 GB CH Harana Starman

 Harana Jean Muir 


28.3.2010 Tässä pari kuvaa Irkun pennuista. Pennut olivat syntyessään todella pikkuruisia, 110g ja 150g ja nyt kovasti toivotaan että painot lähtevät nousuun. Jännittäviä aikoja siis elellään. Tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa pennut ovat vastasyntyneinä ja oikeanpuolimmaisessa kolme vuorokautta vanhoina. Urospennulla on pieni valkoinen piirto päässä ja rinnassa.

               

31.3.2010 Iiriksen ja Dannyn pennut ovat huomenna viikon vanhoja ja molemmilla on paino lähtenyt hyvään nousuun. Iiris on aivan mahtava äiti ja pitää todella hyvää huolta pikkuisista vauvoistaan. Äiti-Iiriksen nimestä on johdettu myös kaksikon viralliset nimet, jotka ovat siis Madonnan hittejä.

Lawliers Material Girl                                                                                                                 Lawliers Ray Of Light

                

8.4.2010 Irkun bläkkärikaksikko täytti tänään kaksi viikkoa. Mustiaisilla oli kovin kova kiire päästä näkemään ympäröivä maailma ja molemmat avasivatkin silmänsä jo viime sunnuntaina. Pienokaiset ovat kasvaneet ja voimistuneet kovasti ja Iiris on edelleen oikea malliäiti :)

Lawliers Material Girl vinkkaa silmää               Lawliers Ray Of Light

Pennut ryömivät jo kovaa vauhtia. Saa nähdä milloin näemme ensiaskeleet.               Äiti hoitaa lapsiaan

19.4.2010 Iiriksen pienokaiset ovat nyt 3,5 viikon ikäisiä ja kävelevät jo kovaa vauhtia. Kuten etukäteen aavistelimmekin, Iiriksen pennut olivat paljon vauhdikkaampia liikkumaan opettelun suhteen kuin Eevin pojat -lieneekö äidin geeneillä jotain vaikutusta asiaan =) Edelleen Iiris hoitaa lapsiaan antaumuksella ja pentulaatikko pysyy todella siistinä. Iiris taitaa tavoitella vuoden äiti -titteliä.

Lawliers Material Girl on saanut tulevalta perheeltään kutsumanimen Fiona.

Iiriksen ja Fionan hellä leikkihetki               Lawliers Ray Of Light näyttää mallia kävelystä

Lawliers Material Girl eli Fiona               Lawliers Ray Of Light

1.5.2010 Iiriksen lapsoset Fiona (Lawliers Material Girl) ja Alfi (Lawliers Ray Of Light) ovat jo viiden viikon ikäisiä viikareita. Vasemmanpuolisessa kuvassa sydäntäsulattavan hellyyttävät nassukuvat ja oikeanpuolimmaisessa Alfin ja Demonin (L. Tom Ford) leikkiä. 

Alfi (vas.) ja Fiona               

19.5.2010 Iiriksen vauhdikkaat lapsoset muuttivat tällä viikolla uusiin koteihin. Iiris hoiti ja leikitti pentuja erittäin mallikkaasti ja osoitti olevansa todellakin vuoden äiti -tittelin arvoinen :) Molemmat pennut vaikuttivat perineen äitinsä supervilkkaan luonteen, sillä vauhtia ei talosta viimeaikoina puuttunut. Uudet perheet saavat siis varsin vilkkaat tulokkaat. Fiona lähti sijoitukseen tähän lähelle Espooseen ja Alfi muutti Eevin Rambo -pojan naapuriin Lauttasaareen. Toivotamme molemmille pienokaisille ja heidän perheilleen mitä parhainta jatkoa. Alla vielä muutamia kuvia luovutusikäisistä lapsosista ja Fionalle on avattu oma sivu koiramme -sivustolle.

Alfi poseeraa               Alfi

Fiona poseeraa               Fiona

Fiona ulkoilee                Fionan lähtösuukko kasvattajalle

31.5.2010 Saimme sekä Fionan että Alfin perheiltä uusia kuvia sekä pentujen kuulumisia. Molemmat ovat kotiutuneet hyvin ja ovat...hmmm..."hieman" vilkkaita tapauksia :) Fionan kuvaaminen on kuulemma äärimmäisen haastavaa, koska tyttönen mielellään hyökkäilee kameraa kohti ja yrittää haastaa sitä leikkiin. Mitenköhän tämä kuullostaa niin tutulta...

Alfi              Alfi söpöilee

Fionan nätti nassu              Fiona osaa poseerata jo hienosti

21.6.2010 Fiona kävi meillä kyläilemässä ja tervehtimässä meillä vierailulla olevaa Danny -isäänsä. Fiona on yhtä villi kuin aina ennenkin, mutta muutama kuva saatiin vauhtimimmistä onneksi napattua. Viime perjantaina Fiona oli vieraillut lääkärillä rokotuskäynnillä ja todettu siinä yhteydessä täysin terveeksi tytöksi :)

Fiona poseeraa 12 viikon ikäisenä              Fionan nätti nassu

Fionan perhepotretti: Vasemmalla Iiris-äiti, keskellä Fiona ja oikealla Danny-isi             Perhetapaaminen

6.7.2010 Alfi kävi viime viikolla meillä vierailulla ja tapaamassa Danny -isukkia. Myös Alfi on lääkärikäynnillä todettu terveeksi pojaksi ja vauhtia riitti tällä herralla yhtä hyvin kuin siskollaankin. Isukkikin intoutui mukaan leikkimään poikansa kanssa.

Alfi pysähtyi hetkeksi poseeraamaan             Alfin ja Danny-isän leikkihetki

äitikin liittyi joukkoon             Isä ja poika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze, a free tool to Create a Website