Ewe & Romeo

 

 

 

Ewe, C.I.B Multi Ch Lawliers Cactus Bite astutettiin 8.3.2011 sulhasenaan Romeo, Amantra Prince Of Gold. Ewe ja Romeo on molemmat todettu sydän-, silmä- ja polvitarkastuksissa terveiksi ja lisäksi Ewe on magneettikuvattu syringomyelialuokituksella A. Yhdistelmä on SCKCSY:n jalostustoimikunnan hyväksymä.

Ewe synnytti 11.5.2011 kaksi pentua; ruby nartun ja black & tan nartun. Pienen bläkkäritytön jouduimme valitettavasti päästämään sateenkaarelle viiden päivän iässä. Ewen esikoispentueeseen jäi näin ollen pieni rubytyttö "Lawliers Gift To My Dad".

Yhdistelmän sukutaulu koiranetissä

  


13.5.2011 Ewe äiti ja kahden päivän ikäiset pienokaiset

    

   

16.5.2011 Pikkuinen bläkkärityttö ei jaksanut pidellä elämänlangoista kiinni, vaan matkasi tänään koirien taivaaseen vain viiden päivän ikäisenä.

17.5.2011 Rubytyttö kasvaa kovaa vauhtia ja täyttää huomenna viikon. Paino on lähestulkoon tuplaantunut ja tyttönen on todella voimakkaan ja vankan oloinen. Uuden kaverin kylkeen on turvallista nukahtaa ja portin takana odottelee innokas lauma uuden tulokkaan tapaamista. Vielä tosin menee tovi jos toinenkin kunnes pääsevät tapaamaan toisensa.

        

 

Teknisten vaikeuksien vuoksi kotisivuille jäi päivittämättä pienen Helmin elämän alkutaival. Tänne lisäillään jossain vaiheessa muutamia Helmin pentuaikaisia kuvia. Muilta osin Helmistä löytyy tietoja Helmin omalta sivulta.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze, a free tool to Create a Website