Danny ja Heta

 

 

       

Harana Rock Music & Lawliers I Rest My Case 

Heta synnytti 26.5.2012 viisi pentua; kaksi poikaa ja kolme tyttöä. Kaikki pennut ovat ruby-värisiä.

Molemmat vanhemmat on todettu terveiksi sydämen, silmien ja polvien osalta ja magneettikuvattu syringomyelialuokituksella A. Danny on lisäksi DNA-testattu ja todettu vapaaksi & terveeksi sekä episodic falling syndromen, että kuivasilmäisyyden ja kiharakarvaisuuden osalta. 

Sekä Heta että Danny ovat lempeitä ja iloisia luonteita ja sen lisäksi näyttelyissä menestyneitä: Danny on Suomen ja Viron muotovalio ja Hetalla on kaksi sertiä Suomesta, kaksi sertiä Virosta ja lisäksi kolme cacibia.

Yhdistelmä täyttää rotuyhdistyksen jalostusohjesäännön ja on yhdistyksen jalostustoimikunnan hyväksymä.

Pentujen sukutaulu

FI & EE MVA Harana Rock

Music 

Harana Smokey Joe

Harana Smokey Robinson

Leelyn Louisa Harana

Harana Minoque

GB CH Myhope Fever

Harana Petula Clark

Lawliers I Rest My Case

FIN MVA Simon Tries Biely Demon 

SR JCH Berlington von den Donauhunden

C.I.B Lostress Biely Demon

FI&EE&LV MVA Laritin  Cheyenne Ayasha 

FI & BALT MVA Tibama's Something To Remember

FIN MVA PIlliwink's Millenium Lady 

 


26.5.2012 Heta ja vastasyntyneet

28.5.2012 Tässä kuvat 2,5 vuorokauden ikäisistä pennuista sekä pienokaisten viralliset nimet. Nimiteemasta ei varmaankaan ole vaikeaa päätellä mihin päin maailmaa kasvattajat ovat lähdössä lomailemaan tänä kesänä :)

 Poika 1 "Lawliers Caesars Palace"

 Poika 2 "Lawliers Golden Nugget"

 Tyttö 1 "Lawliers MGM Grand"

 Tyttö 2 "Lawliers Bellagio"

 Tyttö 3 "Lawliers The Mirage"

2.6.2012 Pennut ovat nyt viikon ikäisiä ja kaikki pienokaiset ovat kasvaneet kovasti

Lawliers Caesars Palace    Lawliers Golden Nugget

Lawliers MGM Grand    Lawliers Bellagio

Lawliers The Mirage    Las Vegas Casinos pentue viikon ikäisinä

7.6.2012 Pennut ovat nyt 12 päivää vanhoja ja kaikki ovat viimeisen vuorokauden aikana aukaisseet silmänsä ainakin raolleen. Vasemmanpuoleisessa kuvassa pojat L.Caesars Palace & L.Golden Nugget ja oikeanpuolimmaisessa tytöt järjetyksessä vasemmalta lukien L.Mirage, L.MGM Grand & L.Bellagio

     

19.6.2012 Pennut kävelevät jo kovaa vauhtia ja tutustuvat innokkaasti pentulaatikon ulkopuoliseen maailmaan. Heta hoitaa edelleen lapsiaan mallikkaasti ja saattaapa olla, että kohta muutkin lauman jäsenet pääsevät tervehtimään uusia tulokkaita. Tässä pienokaisten tuoreet poseeraukset:

Lawliers Caesars Palace      Lawliers Golden Nugget

Lawliers MGM Grand      Lawliers Bellagio

Lawliers The Mirage

23.6.2012 Hyvää Juhannusta kaikille! Pennut ovat nyt tasan 4 viikkoa vanhoja ja vauhti senkun kiihtyy. Tänään pienokaiset saivat ensimmäistä kertaa maistella jauhelihaa ja kupit syötiin tyhjäksi kertaheitolla. Reippaita pentuja!

Caesars Palace      Golden Nugget

MGM Grand      Bellagio

The Mirage

1.7.2012 Pennut ulkoilemassa. Harmillisesti pihallamme ei vielä ole nurmikkoa, joten pikkuiset joutuivat tyytymään hiekka-alustaan. Eipä tuo menoa haitannut :) Lähipäivinä yritetään ottaa ensimmäiset seisomakuvat...mitähän siitä tulee...

Siskokset Mirage ja MGM Grand      Leikin riemua

Caesars Palace tutkimusmatkalla      Bellagiolle iski väsymys kesken kaiken

8.7.2012 Kuusiviikkoisten pentujen seisomakuvien ottaminen ei ollut helpoin mahdollinen tehtävä, mutta löytyi sieltä parinsadan kuvan joukosta sentään muutama julkaisukelpoinen otos:

Lawliers Caesars Palace "Unto":

   

Lawliers Golden Nugget "Romeo":

   

Lawliers MGM Grand "Duffy":

   

Lawliers Bellagio "Lilli":

   

Lawliers The Mirage "Muru":

   

15.7.2012 Pennut tulivat eilen seitsemän viikon ikään ja viikonlopun aikana kaksi ensimmäistä pentua pakkasi reppunsa ja muutti uuteen kotiin. Lauantaina Duffy (Lawliers MGM Grand) muutti tähän kasvatuskodin lähistölle Espooseen ja sunnuntaina Lilli (Lawliers Bellagio) lähti uuteen majapaikkaansa Reetan siskon luokse. Lilli jää omistukseemme ja tulee saamaan pikapuolin ihan oma sivun koiramme -sivustolta.

Toivotamme molemmille pikkuisille hyvää jatkoa oman perheen kanssa!

20.7.2012 Loputkin pennut lensivät pesästä ja talossa tuli kertaheitolla hiljaista. Unto (Lawliers Caesars Palace) lähti valloittamaan Poria ja velipoika Romeo "pikku-Romppu" (Lawliers Golden Nugget) suuntasi kohti Vantaata. Suloisen Murun (Lawliers The Mirage) kotimatka ei ollut pitkä, sillä neitokainen jäi asustamaan tähän ihan lähinaapurustoon Mankkaalle.

Oikein hyvää jatkoa kaikille pennuille ja heidän uusille perheilleen! Kuulumiset, kuvat ja vierailut ovat enemmän kuin tervetulleita!

23.7.2012 Romeo lähetti terveisiä uudesta kodista. Kotiutuminen on sujunut hienosti ja pikkumies on ollut todella reipas.

                   

6.8.2012 Muru, Unto ja Duffy lähettivät terveisiä uusista kodeista kuvien kera :) Ylimmässä rivissä vasemmalla Muru (L. The Mirage), oikealla Unto (L. Caesars Palace) ja alimmassa Duffy (L. MGM Grand) lempilelunsa kera:

         

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze, a free tool to Create a Website