Romeo & Madde

 

Amantra Prince Of Gold & Magnumin Winner Takes It All

Madde synnytti 19.9.2012 kolme b/t tyttöä.

Pentujen molemmat vanhemmat on todettu terveiksi sydämen, silmien ja polvien osalta ja magneettikuvattu syringomyelialuokituksella A. Molemmat vanhemmat on lisäksi DNA-testattu ja todettu vapaiksi & terveiksi kuivasilmäisyyden ja kiharakarvaisuuden osalta. Episodic falling syndromen osalta Romeo on todettu vapaaksi&terveeksi ja Madde kantajaksi. Tulevat pennut eivät näin ollen tule olemaan Episodic Falling syndromen osalta sairaita.

Molemmat vanhemmat ovat myös näyttelyissä menestyneitä: Romeolla on sertit niin Suomesta, Virosta, Latviasta kuin Liettuastakin ja Madde on Latvian muotovalio sekä Baltian juniorimuotovalio. Luonteensa osalta kaksikko täydentää toisiaan loistavasti.

Yhdistelmä täyttää rotuyhdistyksen jalostusohjesäännön ja on yhdistyksen jalostustoimikunnan hyväksymä.

Yhdistelmän sukutaulu

 


20.9.2012 Madde synnytti eilen kolme suloista black & tan -väristä narttupentua. Kuvissa Madde ja vuorokauden ikäiset tytöt:

       

23.9.2012 Madden tytöt neljän vuorokauden ikäisinä. Viralliset nimet ovat vielä mietinnän alla, mutta kuvissa tytöt syntymäjärjestyksessä, eli ykkönen vasemmalla ylhäällä, kakkonen oikealla ylärivissä ja kolmonen alarivissä. Kaikki ovat ottaneet todella mukavasti painoa ja Madde hoitaa pienokaisiaan loistavasti. Hoitoapua Madde on saanut omalta rakkaalta "nokkis" -lelultaan, joka oli ihan pakko hakea mukaan pentulaatikkoon :)

        

          

30.9.2012 Tytöt kasvavat hurjaa vauhtia ja ovat nyt 1,5 viikon ikäisinä varsinaisia minipossuja. Vähän myös silmänraosta yritetään kurkistella miltä maailma näyttää...

      

      

6.10.2012 Tytöt ovat nyt 2,5 viikon ikäisiä ja kaikilla on silmät auki. Kuten yhteiskuvasta näkyy, niin tyttö numero yksi on ollut aina ruoka-aikaan kotona...

      

      

18.10.2012 Neljä viikkoa vanhat lapsukaiset liikkuvat jo melkoisella vauhdilla ja kuvia ottaessa jostain syystä esittelevät mieluummin häntää kuin kuonoa. Joka tapauksessa tässä muutama otos neliviikkoisista pienokaisista:

       

     

3.11.2012 Vähän yli kuusiviikkoiset pennut kävivät eilen eläinlääkärillä pentutarkastuksessa ja sirutuksessa. Kaikki pennut todettiin täysin terveiksi! Viralliset nimetkin on saatu päätettyä, joten tässäpä tämä meidän farmi:

Tyttö 1 eli "Lawliers Cowgirl"

Tyttö 2 eli "Lawliers Chicken Leg"

Tyttö 3 eli "Lawliers Mini Pig"

25.12.2012 Vihdoin ehdimme päivittämään Madden tyttöjen kuulumiset uusista kodeista. Emmi (Lawliers Cowgirl) sekä Bella (Lawliers Chicken Leg) ovat kotiutuneet uusiin perheisiin loistavasti ja alla tyttösten kuvaterveiset (Emmi vasemmalla ja Bella oikealla). Emmin ja Bellan sisko Lawliers Mini Pig, tuttavallisemmin Siru "the vauhtimakkara" jäi meidän omistukseemme ja muutti Reetan siskon luokse Lilli -cavalierin kaveriksi. Sirusta yritämme saada tuoreita kuvia napattua pikimmiten.

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze, a free tool to Create a Website