Farah & Rasmus

 

Syntynyt 

     

Magnumin CD Sleepwalker & Magnumin Seastar

***

Pennut syntyivät 10.3.2014. Kaksi poikaa ja yksi tyttö, kaikki ruby -värisiä.

Molemmat vanhemmat on tutkittu ja todettu terveiksi sydämen, silmien ja polvien osalta. Farah on myös magneettikuvattu syringomyelialuokituksella 1c (vanha A-tulos). Molemmat vanhemmat on lisäksi DNA-testattu ja todettu vapaiksi & terveiksi kuivasilmäisyyden ja kiharakarvaisuuden sekä episodic falling syndromen osalta. 

Farah on kiertänyt jonkin verran näyttelyitä tuloksenaan luokkasijoituksia ja SA:ta. Rasmus on Suomen ja Latvian muotovalio. Molemmat vanhemmat ovat reippaita, iloisia ja ihmisrakkaita cavalierluonteita. Rasmuksen omistaa Auli Ahola, kennel Magnumin.

Yhdistelmä täyttää rotuyhdistyksen jalostusohjesäännön ja on yhdistyksen jalostustoimikunnan hyväksymä.

   


2.3.2014 Kahden vuorokauden ikäiset pennut (ylärivissä tyttö, alarivissä pojat)

       

        

21.3.2014 Farahin ja Rasmuksen vauvat kasvavat kovaa vauhtia. Ikää pennuilla on jo reilut 1,5 viikkoa ja kovasti pienokaiset jo yrittävät kurkistella silmänraosta. Ruoka maistuu ja se näkyy myös pentujen ulkomuodosta.

Pennut nimettiin "shopaholic" -teemalla amerikkalaisten luksustavaratalojen mukaan. Tyttö on itseoikeutetusti Lawliers Saks Fifth Avenue ja pojat Lawliers Barneys New York ja Lawliers Neiman Marcus.

         

21.3.2014 Farahin pennut täyttävät huomenna kolme viikkoa ja ottavat vähitellen jo ensiaskeleitaan. Kaikki ovat ainakin olleet ruoka-aikaan kotona :) Ylärivissä vasemmalla Lawliers Saks Fifth Avenue (tyttö) ja oikealla Lawliers Barneys New York (poika). Alarivissä Lawliers Neiman Marcus (poika).

         

13.4.2014 Farahin pennut täyttävät huomenna viisi viikkoa ja sen kunniaksi harjoiteltiin pöydällä poseeraamista. Ihan vielä se ei sujunut, mutta menihän tuo ainakin sinne päin...

Lawliers Saks Fifth Avenue

         

Lawliers Barneys New York

       

Lawliers Neiman Marcus (Jasu)

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze, a free tool to Create a Website