Tinka & Wilson

 

 

    

Magnumin Red Star & Amantra Wizard

Tinkan ja Wilsonin pennut syntyivät 23.6.2014. Yksi b/t tyttö, kaksi b/t poikaa ja yksi ruby poika. 

Molemmat vanhemmat on tutkittu ja todettu terveiksi sydämen, silmien ja polvien osalta. Tinka on magneettikuvattu virallisella syringomyelialuokituksella SM0C. Molemmat vanhemmat on lisäksi DNA-testattu ja todettu vapaiksi & terveiksi kuivasilmäisyyden ja kiharakarvaisuuden osalta Tinka on niin ikään vapaa & terve episodic falling syndromen osalta. Pennut eivät näin ollen tule olemaan episodic falling sairaita.

Molemmat vanhemmat ovat esiintyneet näyttelyissä; Wilsonilla on sertejä ja ROP -sijoituksia niin Suomesta, Virosta kuin Latviastakin. Tinka on menestynyt näyttelyissä ERI:n ja luokkasijoituksen arvoisesti.

Molemmat vanhemmat ovat iloisia cavalierluonteita. Tinka täyttää cavalierin luonnemääritelmän täydellisesti ja on aina reipas, iloinen ja aurinkoinen sekä erittäin ihmisystävällinen cavalier.

Yhdistelmä täyttää rotuyhdistyksen jalostusohjesäännön ja on yhdistyksen jalostustoimikunnan hyväksymä. 

 


30.6.2014  Viikon ikäiset pennut. Pentue syntyi jalkapallon MM-kisojen aikaan, joten nimiteema on valittu sen mukaisesti; "World Cup Official Songs". Pennut ovat Lawliers We Are One, Lawliers La Copa De La Vida, Lawliers Waka Waka ja Lawliers To Be Number One. 

      

8.7.2014   Pennut ovat nyt kaksi viikkoa vanhoja ja vähitellen alkavat availla silmiään. Näin se maailma avartuu. Pienimmät, eli ruby poika ja b/t tyttö ovat jo vähän nousseet jaloilleenkin. Isot pojat ovat olleet sen verran hyvin ruoka-aikaan kotona, ettei vielä isoa mahaa saada maasta ylös :)

Vasemmalla tyttö Lawliers To Be Number one ja oikealla poika Lawliers La Copa De La Vida

       

Vasemmalla poika Lawliers We Are One ja oikealla poika Lawliers Waka Waka

      

16.7.2014 Pentujen elämä vilkastuu vähitellen. Kovasti jo kävellään lyhyitä matkoja ja hampaatkin tekevät tuloaan

Vasemmalla tyttö Lawliers To Be Number one ja oikealla poika Lawliers La Copa De La Vida

      

Vasemmalla poika Lawliers We Are One ja oikealla poika Lawliers Waka Waka

         

28.7.2014  Viisiviikkoisten pentujen ulkoleikkejä

         

         

Ja poseeraukset vielä leikkien päätteeksi. Ylhäällä vasemmalla tyttö Lawliers To Be Number One "Jane" ja oikealla poika Lawliers La Copa De La Vida "Osku". Alarivissä vasemmalla poika Lawliers We Are One ja oikealla poika Lawliers Waka Waka "Cami":

      

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze, a free tool to Create a Website