Veera & Romeo

 

Syntynyt

    

FI & EE & LV MVA Magnumin CD End Of Love & Amantra Prince Of Gold

***

Pennut syntyivät 23.2.2014, 3 poikaa ja 1 tyttö, kaikki ruby -värisiä.

Molemmat vanhemmat on tutkittu ja todettu terveiksi sydämen, silmien ja polvien osalta. Molemmat vanhemmat on myös magneettikuvattu, Veera syringomyelialuokituksella D ja Romeo luokituksella A. Molemmat vanhemmat on lisäksi DNA-testattu ja todettu vapaiksi & terveiksi kuivasilmäisyyden ja kiharakarvaisuuden sekä episodic falling syndromen osalta. 

Molemmat vanhemmat ovat myös näyttelyissä menestyneitä: Veera on Suomen, Viron sekä Latvian muotovalio ja Romeolla on sertejä niin Suomesta, Virosta, Latviasta kuin Liettuastakin. Molemmat vanhemmat ovat iloisia ja avoimia cavalierluonteita. Romeon omistaa Auli Ahola, kennel Magnumin.

Yhdistelmä täyttää rotuyhdistyksen jalostusohjesäännön ja on yhdistyksen jalostustoimikunnan hyväksymä. 

 


2.3.2014 Viikon ikäinen "Winter Olympics" -pentue

               

                        Lawliers Skeleton (poika)

                      Lawliers Ski Cross (poika)

                    Lawliers Slopestyle (poika)

                    Lawliers Short Track (tyttö)

 

12.3.2014 Pennut ovat jo 2,5 viikkoa vanhoja. Kaikilla on silmät auki ja kovasti jo osa yrittää nousta jaloilleen ja ottaa ensiaskeleita. Yritys tosin vielä päättyy kaatumiseen, mutta eiköhän viikon päästä jo nähdä käveleviä pienokaisia :)

Vasemmanpuoleisessa kuvassa pojat Lawliers Skeleton (vas) ja Lawliers Ski Cross. Oikealla Lawliers Slopestyle (vas) ja pentueen ainoa tyttö Lawliers Short Track:

            

21.3.2014 Veeran pennut ovat jo melkein neljä viikkoa vanhoja. Kiinteää ruokaa ollaan maisteltu jo pari päivää ja äitinsä lapsia ovat kyllä kaikki selvästikin, sillä ruoka maistui välittömästi.

           

           

30.3.2014 Veeran pennut ovat nyt viisiviikkoisia ja meno pentuhuoneessa senkun vilkastuu. Ylärivissä vasemmalla L. Skeleton ja oikealla L.Ski Cross. Alarivissä vasemmalla L. Slopestyle ja oikealla L. Short Track.

 

               

            

13.4.2014 Seitsemänviikkoiset pennut ovat kohta valmiita muuttamaan omiin koteihin. Lääkäri totesi kaikki pennut terveiksi ja reippaiksi ja pääsiäisenä uudet omistajat saavat hakea pienokaiset kotiin :)

Lawliers Skeleton (Sisu)

       

Lawliers Ski Cross (Tosca)

        

Lawliers Slopestyle (Onni)

            

Lawliers Short Track

        

 

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze, a free tool to Create a Website